Telefoane

In calitate de service autorizat Samsung, firma noastra realizeaza reparatii in garantie si post garantie pentru toate telefoanele din gama Samsung. Indiferent daca telefonul este achizitionat de la Orange, Vodafone, Cosmote, Germanos, EuroGsm, Emag, Koyos, EvoMag etc. suntem autorizati pentru a realiza reparatii utilizand componente originale Samsung. Cum procedati ? Aplicati formularul de mai jos urmand a fi contactati in cel mai scurt timp posibil de catre colegii de la departamentul reparatii telefoane.

Pentru telefoanele aflate in garantie reparatia, transportul telefonului precum si returul sunt gratuite. Termenul de reparatie este cuprins de obicei intre 3-4 zile astfel: astazi trimiteti telefonul, a doua a zi ajunge la service si este reparat, iar in a treia zi este inapoi la dvs. Pentru cazurile in care piesele defecte nu sunt pe stoc Samsung, clientul va fi anuntat si i se va comunica o data ulterioara livrarii telefonului. Actele necesare pentru realizarea reparatiilor in garantie sunt: factura sau bonul fiscal si certificatul de garantie. Pentru telefoanele aflate in post garantie, termenul de reparatie este acelasi, iar plata se va realiza ramburs la returnarea telefonului.

Venim in intampinarea  problemelor dvs. cu solutii complete de service Samsung , service GSM precum si reparatii telefoane mobile in Targu Mures, iar prin posta sau curier in toata tara, pentru orice telefon mobil si pentru orice model de Samsung.  Servicile pe care le oferim sunt urmatoarele:

 

  1. Reparatii telefoane cu probleme hardware:

–    Display telefoane : schimbare/ reparatie

–    Microfon : schimbare/ reparatie

–    Casca: schimbare/ reparatie

–    Probleme legate de Wi-fi

–    Camera foto : schimbare/ reparatie

–    Placa de baza: schimbare/ reparatie

–    Baterie: schimbare/ reparatie

–    Mufa USB si  incarcare : schimbare/ reparatie

–    Tastaturi:  schimbare/ reparatie

–    Curatare, diagnostizare, intretinere

–    Socuri mecanice (telefoane scapate pe jos)

–    Telefoane scapate in lichide

 

  1. Service Software:

–    Devirusare telefoane mobile

–    Upgrade soft

–    Setari WAP, GPRS, MMS

–    Resoftare

 

Samsung-ATIV-SE-PhoneHero_InvariantCulture_Default

Facebook